Fenomenul Call of Duty: Mobile scrie istorie în lumea gaming-ului

Data: 9/10/2019 | Autor: .

Fenomenul Call of Duty: Mobile scrie istorie în lumea gaming-ului

Call of Duty: Mobile scrie istorie în lumea gaming-ului. Jocul a adunat, în prima săptămână de la lansare, peste 100 de milioane de descărcări, un record în materie, relatează GadgetReport.ro

Potrivit experților de la Sensor Tower, care măsoara dinamica gamingului la nivel mondial, Call of Duty: Mobile a adunat de peste cinci ori mai multe descărcări decât Fortnite Battle Royale și PUBG, jocurile care dețineau recordurile de descărcări în prima săptămână.

Specialiștii se așteaptă ca Call of Duty: Mobile să depășească fără probleme granița de 500 de milioane de descărcări în primele 50 de zile de la lansare.

Jocul este disponibil gratuit în Google Play și App Store. Dacă vreți să instalați jocul pe telefon, mare atenție. Are 1,11 GB, așa că descărcați-l de pe o rețea Wi-Fi.

call of duty mobile callofdutymobile3

Call of Duty Mobile, un joc fenomen

Jocul Call of Duty Mobile include tot ceea ce este mai bun din franciza Call of Duty, inclusiv hărți precum Nuketown, Crash, Hijacked și multe altele.

Pe lângă modul multiplayer, Call of Duty Mobile oferă și modul Battle Royal, inclusiv moduri limitate precum versiunea din Call of Duty Black Ops IIII.

call of duty mobile callofdutymobile2În versiunea de multiplayer, experiența este intensivă, mai ales în variantele Team Deathmatch, Search and Destroy și Free-For-All, în hărți ce au reușit să ducă la consacrarea seriei.

Sistemul de rank din Call of Duty Mobile răsplătește jucătorii cu deblocarea unor personaje cunoscute din seria CoD precum John “Soap” MacTavish, Simon “Ghost” Riley, Alex Mason.

În modul Battle Royal există multe elemente din seria originală Call of Duty, pe o hartă creată special pentru Call of Duty: Mobile.

Platforma poate găzdui până la 100 de luptători simultan, în modul single sau în echipe de 2 sau 4 jucători. Harta poate fi traversată cu ajutorul ATV-urilor, elicopterelor și bărcilor.