FIFA 21 s-a lansat în Early Access. Probleme cu descărcarea online

EA Games a lansat jocul FIFA 21 pentru cei care beneficiază de Early Access, iar veștile nu sunt deloc bune. Gamerii au reclamat faptul că descărcarea jocului este foarte lentă, pentru că serverele sunt suprasolicitate.

,,Trei lucruri sunt clare pe lumea aceasta: moartea, taxele și faptul că EA Play va ceda” au fost reacțiile de frustrare a gamerilor care au încercat să descarce jocul în Early Access, cu o săptămână înainte de lansarea oficială.

Pe rețelele sociale, gamerii au afirmat că le-a luat și pînă la 10 ore să descarce jocul FIFA 21, iar alții au spus că nu au reușit din cauza erorilor de conectare la servere.

EA Games a explicat că problemele s-au datorat numărului mare de accesări simultan și că problemele vor fi rezolvate cât de curând.

FIFA 21 se va lansa pe data de 9 octombrie, în variantele pentru PC, Playstation și Xbox.

Pe baza prestațiilor excelente din sezonul 2019/2020, EA SPORTS a colaborat în lansarea noului joc FIFA 21 cu trei dintre cei mai buni tineri fotbaliști din lume la ora actuală, Kylian Mbappe, Trent Alexander-Arnold, Joao Felix și Erling Haaland.

FIFA 21 va fi disponibil în trei variante –  varianta standard a jocului și edițiile „Champions Edition” și „Ultimate Edition”.

FIFA 21 este deja disponibil pentru precomandă.  Varianta standard va costa 60 de dolari, iar cei care comandă pentru PS4 sau Xbox One, vor putea să facă un upgrade gratuit pentru a avea acces la varianta next gen, în momentul când noile console Playstation 5 și Xbox Series X vor fi lansate pe piață, în sezonul de shopping de Crăciun.

Noi stadioane pentru modurile Volta, Carieră și Ultimate Team

În FIFA 21, gamerii vor putea experimenta fotbalul de stradă și-n modul Volta Squads, în care vor concura cu alți membrii. În plus, în Ultimate Team, jucătorii vor putea să facă echipă online cu prietenii lor și câștiga premii în FUT Co-Op.

Pe lângă modul online de Volta Squads, FIFA 21 va aduce noi stadioane, jucători și echipamente.

Gamerii vor putea avea la dispoziție 17.000 de jucători și mai multe de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și mai multe de 30 de ligi.

Printre altele, stadionul celor de la Ajax Amsterdam se va lansa în FIFA sub numele de „Johan Cruyff Arena”.

Și modul carieră a fost îmbunătățit. Printre altele, gamerii vor avea acces mai ușor la rezultate, prin intermediul setării „Interactive Match Sim’’