#Foldgate. Samsung amână, oficial, lansarea Galaxy Fold

Data: 23/04/2019 | Autor: .

#Foldgate. Samsung amână, oficial, lansarea Galaxy FoldLansarea Samsung Galaxy Fold a fost amânată după ce jurnaliștii au reclamat faptul că telefoanele primite în teste au avut probleme cu ecranul. Samsung a anunțat, oficial, că investighează situația și că va găsi o soluție înainte să lanseze telefoanele pe piață, relatează GadgetReport.ro

Samsung intenționa să lanseze Galaxy Fold în magazine pe 26 aprilie în SUA. Evenimentele programate anterior acestei date, în Hong Kong și Shanghai, au fost, de asemenea, anulate.

Într-un comunicat de presă, Samsung anunță că va prezenta o nouă data de lansare în ,,următoarele săptămâni’’ și că ,,va lua măsuri pentru a asigura protecția ecranului’’.

În cel puțin două cazuri, jurnaliștii au scos de pe ecran folia protectoare, fapt care a dus la apariția problemelor, iar într-un alt caz, amplu mediatizat de The Verge, în ecran au apărut fisuri, decojiri și rupturi. „Ecranul principal de pe Galaxy Fold are un strat de protecție care face parte din structura afișajului, proiectată pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor neintenționate. Îndepărtarea stratului de protecție sau adăugarea de adezivi pe afișajul principal poate provoca daune”, afirma, anterior, Samsung.

,, Primele rezultate ale investigațiilor arată că problemele display-ului ar putea fi asociate cu impactul asupra suprafețelor expuse la partea superioară și inferioară a balamalei. De asemenea, a existat o situație în care substanțele găsite în interiorul dispozitivului au afectat performanța afișajului’’, se spune în noul comunicat.

,,Testele făcute de jurnaliști arată că telefonul necesită îmbunătățiri suplimentare care să asigure cea mai bună experiență posibilă. Pentru a evalua pe deplin acest feedback și pentru a continua testele interne, am decis să amânăm lansarea Galaxy Fold. Vom lua măsuri pentru a consolida protecția afișajului. De asemenea, vom spori îndrumarea privind îngrijirea și utilizarea afișajului, inclusive a stratului de protecție, astfel încât clienții noștri să profite la maximum de Galaxy Fold’’, se mai spune în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.