Ford Mustang Bullitt. Modelul aniversar al americanilor a debutat la Detroit

Data: 15/01/2018 | Autor: .

Ford Mustang Bullitt. Modelul aniversar al americanilor a debutat la Detroit

Ford a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un model special, în serie limitată, din noua gamă Ford Mustang. Botezat „Bullitt”, supercar-ul vine să marcheze 50 de ani de la prezentarea legendarului Mustang, care a apărut în filmul din Steve McQueen, cu acelaşi nume, din 1968, relatează GadgetReport.ro

Noul model Ford Mustang Bullitt vine cu o propulsie extrem de puternică, de 475 de cai putere. Graţie motorului V8 de 5 litri, maşina atinge 100 de kilometri la oră în numai 4 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 kilometri/oră.

La fel ca legendarul model din 1968, noul Ford Mustang Bullitt  este echipat cu transmisie şi cutie de viteze manuală, iar maneta are clasicul mâner cu bilă din lemn, la fel ca acum 50 de ani.

„Prezentat în două variante, Mustang GT Premium şi Performance Package, ambele cu suspensii MagneRide, Ford Mustang „Bullitt” încearcă să readucă în actualitate farmecul şi originalitatea legendarului model”, au declarat cei de la Ford.

Disponibilă în numai două culori, Dark Highland Green şi Shadow Black, maşina include jante de aluminiu în culoarea neagră, pentru a-i accentua look-ul special.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La interior, scaunele Recaro sunt acoperite cu piele neagră. Instrumentele de bord sunt, bineînţeles, de ultimă generaţie, ieşind în evidenţă noul sistem audio şi display-ul care afişează navigaţia şi sistemul de asistenţă auto cu Blind Spot Information, Cross-Traffic Alert şi opţiunile de memorie pentru scaune şi oglinzi.

Ford nu a anunţat încă preţul noului model în ediţie limitată, singura informaţie oficială fiind aceea că Ford Mustang Bullitt va ajunge în showroom-uri din SUA în vara acestui an.