Fossil Q, o combinaţie spectaculoasă de ceas clasic şi smartwatch!

Data: 27/10/2015 | Autor: .

Fossil Q, o combinaţie spectaculoasă de ceas clasic şi smartwatch!Fossil prezinta primul sau ceas inteligent, modelul Fossil Q. Gadgetul vine cu un look clasic şi cu câteva funcţii interesante, de la alerte la senzorii care calculeaza numarul pasilor si pulsul.

Fossil Q se doreste a fi primul pas spre o noua linie de ceasuri şi brăţări inteligente cu care Fossil spera sa castige o cota importanta de piata.

Fossil promite lansarea unor gadgeturi pentru ambele sexe, cu specificatii de top si accesorii din zona premium. Acestea se vor numi Q Reveler, Q Dreamer, Q Grant , Q Founder , Q Activity, Q Notifications si Q Curiosity

Gadgeturile Fossil Q vor fi propulsate de procesoare Intel si se conecteaza prin bluetooth cu telefoanele cu minim Android 4.3 si iPhone-urile de la versiunea 5 in sus ( minim iOS 8.2)

Printre aplicatii se afla Google Fit™, Health, UP by Jawbone® si UA Record™ by Under Armour. Ceasurile se vor incarca wireless si vor avea o autonomie excelenta, afirma cei de la Fossil intr-un comunicat de presa pe care il puteti citi integral mai jos.