Funai a lansat, in Romania, televizoarele LED Katana

Data: 6/04/2012 | Autor: .

Funai si-a anuntat, oficial, intrarea pe piata romaneasca. Odata cu acest anunt, a anuntat si lansarea primelor produse. Este vorba, in primul rand, de gama de televizoare LED Katana.

Noua gama Funai vine cu procesorul Clear Pix Performer, care ofera un consum redus de energie fara a pierde din calitatea imaginii. Merita mentionate si grosimea de numai 2 cm, unghiul larg de vizualizare, contrastul nativ ridicat (1000:1) si stratul “anti-glare” care permite vizionarea chiar si in incaperi cu luminozitate extrem de puternica.

Clasa energetica superioara inseamna facturi reduse de energie. Televizorul cu simbolul 32FL532, primul care va aparea in magazine, are incorporat tunerul DVB-T MPEG-2/4. Grație acestuia nu mai este necesara cumpararea altor echipamente pentru receptia unui semnal digital de cea mai buna calitate de la transmitatoarele aflate la sol. Dispozitivul are touch screen, 2 intrari HDMI si intrare PC. Rezolutia mare WXGA (1366 x 768) permite vizionarea programelor TV sau a filmelor la calitate HD.

Foarte utila din punctul de vedere al utilizatorului este functia de inregistrare USB cu Timeshift (USB Rec), care permite inregistrarea programelor digitale pe memoria USB cu timer.

Funai ofera clientilor din Romania un sistem de garantie special, de 5 ani, cat si programul de 2 ani Zero Pixeli Morti.

Funai nu a anuntat cand va incepe sa vanda televizoarele, in ce magazine si, mai ales, la ce preturi.