GadgetReport.ro la Realitatea TV. Facebook reinventează Like-ul

Data: 9/10/2015 | Autor: .

facebook-reactions-gadgetreport

Facebook vreau să schimbe modul în care dăm „Like” pe reţeaua de socializare. Compania testează în prezent o nouă formă de exprimare a aprecierii pentru postările de pe paginile utilizatorilor.

Începând de astăzi, utilizatorii din Irlanda şi Spania îşi pot exprima reacţiile la mesajele prietenilor cu un Like considerat a fi mult mai complet. Odată ce apeşi pe buton, ţi se deschid mai multe iconiţe animate, „Love”, „Angry”, „Sad”, „Haha, „Wow” şi „Yay” care exprimă starea de spirit, de la surprindere, la apreciere şi supărare.

Compania a numit noua facilitate „ Facebook Reactions ” şi, în funcţie de cum va fi primită de utilizatorii din cele două ţări, o va extinde la nivel internaţional. Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având peste 1 miliard şi jumătate de utilizatori.

Cum arată noile Like-uri, dar şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei, aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV, Realitatea Plus şi Realitatea FM. Puteţi vedea toate înregistrările emisiunii pe canalul de youtube GadgetReport.ro