GadgetReport.ro TV. Cele mai spectaculoase stiri ale saptamanii (VIDEO)

Data: 15/03/2014 | Autor: .

GadgetReport.roDe la toamna, am putea avea un nou operator de telefonie mobilă în România. Germanii de la T-Mobile se pregătesc să îşi lanseze serviciile de telefonie şi date cu care speră să spulbere ofertele Orange şi Vodafone.

Aveti carduri la Banca Transilvania sau ING? Ei bine, trebuie sa aveti mare grija, pentru ca hackerii au lansat un nou atac asupra clientilor serviciilor de online banking.

Netflix, furnizorul american de filme şi seriale prin internet, se pregăteşte să îşi lanseze serviciile în Europa. Dacă va colabora cu Orange, în Franţa, nu este exclus să ajungă cât de curând şi în România.

Sunt doar cateva dintre cele mai interesante stiri din lumea tehnologiei prezentate in cursul ultimei saptamani la emisiunea Gadget Report, realizata la Realitatea TV de echipa GadgetReport.ro.

In clipurile de mai jos veti vedea, printre altele, si cum arata masina care accelereaza mai repede ca o racheta NASA, orchestra care canta la … inghetata, cum vom comanda pizza in viitor si cum putem vedea pe televizor continutul de pe telefonul mobil.

Daca vreti sa vedeti emisiunile TV realizate de GadgetReport.ro, urmariti in fiecare zi, de luni pana vineri, Dimineata de Stiri de la Realitatea TV, cu Aneta Singeorzan si Petre Catalin Fumuru, si Newsroom cu Ema Zeicescu. Emisiunea Gadget Report este difuzata la orele 7.20, 8.20 si 17.40.