Teoria conspiratiei: Stanley Kubrick, autorul inscenarii aselenizarii pe Luna? (VIDEO)

Data: 16/03/2014 | Autor: .

Stanley Kubrick

Zilele trecute s-au implinit 15 ani de la moartea celebrului regizor Stanley Kubrick, survenita in conditii extrem de suspecte in 1999 cand acesta avea 71 de ani.

Potrivit Epoch Times, viata lui Kubrick a fost la fel de plina de controverse ca si moartea sa. In afara de filme precum Portocala Mecanica, ce face aluzii curajoase la practicile MK-ULTRA (de control al mintii) ale CIA, puse in practica prin anii 60 si nu numai, Kubrick este cunoscut drept cel care a filmat si regizat aselenizarea lui Neil Armstrong in niste studiouri din Marea Britanie.

Conspirationistii au afirmat deseori ca materialul video al primilor pasi ai lui Neil Armstrong pe Luna este un fals, filmul dezvaluind numeroase „probleme” tehnice, care implica o inscenare.

Conform marturiilor sotiei sale, coroborate cu declaratiile generalului Dick Walters sef al CIA, fost emisar la ONU, si ale lui Alexander Haig, ofiter superior al CIA, Kubrick ar fi filmat aselenizarea pentru presedintele Richard Nixon, in studiourile MGM din Londra.

Urmariti, mai jos, doua documentare video care sustin teoria conspiratiei privind inscenarea aselenizarii pe Luna. Cele doua clipuri au adunat peste 2 milioane de vizualizari.