Galaxy Note II se lanseaza pe 29 august. Iata specificatiile (VIDEO)

Data: 28/08/2012 | Autor: .

 Samsung  va prezenta, pe 29 august, in cadrul unei conferinte de presa organizata la IFA Berlin, noua generatie a smartphone-ului gigant Galaxy Note.

In presa sud-coreeana au aparut specificatiile tehnice ale noului smartphone. Potrivit seoul.co.kr, Samsung Galaxy Note II va veni cu un ecran urias, de 5,5 inchi Super AMOLED display, un procesor de 1,4 Ghz quad-core Exynos si sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

 Telefonul va include si o camera de 8 MP, conectivitate 4G LTE si 16 sau 32 de GB de spatiu de stocare.

Samsung a prezentat, zilele trecute, un teaser video in care promoveaza noul telefon. Clipul  este construit în jurul ideii de artă și ușurința cu care poate fi creată prin tehnologie. Clipul il are drept protagonist pe regizorul german Wim Wenders si pune accent pe ideea ca gadgetul stimuleaza creativitatea.

Ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP, care este imposibil de spart. Potrivit news.mk., acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din 2013.

Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire. In plus, gadgetul va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.

Samsung spera ca, prin lansarea Galaxy Note II, sa contracareze lansarea mult asteptatului iPhone5 al celor de la Apple, pe 12 septembrie. Detalii despre iPhone 5 cititi aici