Galaxy Pop. Noul smartphone rebranduit de Samsung (VIDEO)

Data: 31/01/2013 | Autor: .

galaxypop

Samsung a decis sa rebranduiasca noul smartphone Galaxy Premier sub numele de Pop, la doar cateva zile de la lansarea oficiala pe piata din Taiwan. Potrivit expertilor, noua denumire  este mult mai usor de retinut, iar campania media asociata vrea sa il claseze drept un smartphone pentru tineri.

 Telefonul, prezentat recent de GadgetReport.ro, este, in fapt, o clona a telefonului Google Galaxy Nexus, produs tot de Samsung. Din imagini pare ca telefonul seamana mai mult cu Galaxy S III, decat cu Nexus.

Telefonul, prezentat oficial in octombrie, include multe dintre tehnologiile prezente pe Nexus si Galaxy S III, insa va fi vandut la un pret mult mai mic.

Principala diferenta o constituie ecranul. Galaxy Pop are un ecran ceva mai mic, de 4,65 inch Super AMOLED. In rest, telefonul vine cu un procesor dual-core de 1,5 GHz, o camera de 8 MP, o baterie de 2100mAh battery si conexiunile LTE si NFC.

Telefonul este vandut pe piata taiwaneza in varianta Titanium Grey la pretul de 549 de dolari. In perioada urmatoare va fi lansat si pe alte piete emergente.

Nu exista, pentru moment, informatii privind posibila vanzare a telefonului in Romania.