Galaxy Tab S6 Lite. O nouă tabletă, cu S Pen și specificații excelente

Data: 16/04/2020 | Autor: .

Samsung a anunțat astăzi noul Galaxy Tab S6 Lite, o tabletă concepută atât pentru muncă cât și pentru distracție. Echipată cu un ecran de 10,4 inchi, un corp subțire, compact și un S Pen reproiectat inclus în cutie, Galaxy Tab S6 Lite va fi disponibilă din 15 mai în România la un pret estimat la 379 euro (aprox.1900 lei).

Cu un ecran de 10,4 inci și rame foarte înguste, Galaxy Tab S6 Lite beneficiază de un ecran pe care poți desena și scrie cu ușurință cu noul S Pen.

Noul S Pen are un design reînnoit care îl face la fel de practic și ușor de utilizat ca un stilou tradițional. Cu o greutate de doar 7,03 g, noul S Pen este ușor și simplu de utilizat, iar latența sa îmbunătățită și vârful stiloului de 0,7 mm oferă o precizie mai mare pentru scriere și desen. După ce ați finalizat notarea ideilor, S Pen-ul se fixează magnetic în partea laterală a tabletei sau în husa opțională, ceea ce îl face ușor de utilizat fără să vă mai faceți griji de pierderea acestuia.

S Pen-ul lui Galaxy Tab S6 Lite nu are baterie, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea acestuia atunci când îl utilizați.

Folosind S Pen-ul și Samsung Notes, puteți transforma însemnările scrise de mână în text dactilografiat instantaneu[1]. Cu ajutorul unei etichete, căutați și ordonați notele cu ușurință, evidențiați pasaje importante și puteți să aruncați o privire asupra celor mai mici detalii cu funcția de zoom de 300%. Toate notele dvs. pot fi convertite cu ușurință în versiune PDF, imagine JPEG, fișier text sau document Microsoft Word.

Galaxy Tab S6 Lite , o tabletă multitasking

Designul ușor și compact transformă tableta într-una ideală pentru multitasking, luare de notițe și vizionare de videoclipuri sau filme. Echipată cu cea mai recentă versiune a One UI, optimizată pentru un ecran al tabletei mai mare, Galaxy Tab S6 Lite prezintă o interfață vizuală mai intuitivă și instrumente de navigare simplificate.

Disponibil în trei culori, Oxford Gray, Angora Blue și Chiffon Pink, cu un S Pen asortat și o husa opțională, Galaxy Tab S6 Lite include difuzoare duale cu sunet AKG și Dolby Atmos 3D cu sunet surround.

Samsung are parteneriate cu YouTube și Spotify, astfel încât să beneficiați de aplicațiile preferate pe gama Galaxy.

Utilizatorii Galaxy Tab S6 Lite pot accesa videoclipuri YouTube fără reclame, posibilitatea de a descărca și viziona videoclipuri offline și acces la YouTube Music și YouTube Kids cu YouTube Premium gratuit timp de 4 luni. Spotify se integrează perfect în interfața de utilizator a lui Galaxy Tab S6 Lite, astfel încât să puteți căuta cu ușurință muzică și podcast-uri, sau chiar să setați melodia preferată ca alarmă[2]. De asemenea, Galaxy Tab S6 Lite se poate conecta wireless la configurația difuzorului de acasă, astfel încât să puteți reda playlist-urile preferate de pe Spotify pe un alt dispozitiv sau difuzor, toate controlate de pe tabletă.

Cu Galaxy Tab S6 Lite, puteți prelua apeluri, puteți trimite și primi mesaje text prin contul Samsung de pe tabletă, chiar și atunci când smartphone-ul dvs. nu este la îndemână sau puteți rămâne conectat cu prietenii și colegii utilizând apeluri video prin Google Duo direct pe Galaxy Tab S6 Lite.

Utilizați display-ul îmbunătățit Daily Board pentru a schimba melodiile, pentru a vă vizualiza calendarul, pentru a verifica vremea și pentru a scrie memo-uri și remindere rapide. Noile caracteristici și capabilități Bixby, precum Bixby Voice, Bixby Vision și Bixby Routines vă vor îmbunătăți, de asemenea, productivitatea și experiențele de divertisment.

Galaxy Tab S6 Lite este un dispozitiv care poate fi utilizat de întreaga familie. Cu Samsung Kids, puteți stabili un program de joacă pentru copii, puteți restricționa accesul la anumite aplicații astfel încât copiii să se bucure de lumea digitală în siguranță, cu o gamă de aplicații și jocuri interesante, pline de elemente educative.

Galaxy Tab S6 Lite va fi disponibil în România începând cu data de 15 mai la partenerii autorizați Samsung.

 Specificații Galaxy Tab S6 Lite

 

Galaxy Tab S6 Lite Specifications
Display 10.4” 2000×1200(WUXGA+) TFT
OS Android 10 (One UI 2)
Culoare Oxford Gray, Angora Blue, Chiffon Pink
Dimensiune & Greutate 244.5 x 154.3 x 7.0 mm, 465g (LTE ver: 467g)
Camera Față: 5.0 MP (F2.0)

Spate: 8 MP (F1.9)

Memorie / Stocare 4GB + 64GB / 128GB

microSD up to 1TB

Chipset Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz
Capacitatea Bateriei 7,040mAh (Typical), AFC
Connectivitate Wi-Fi, BT Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz+5GHz, Wi-Fi Direct, BT 5.0
LTE 3CA (Cat.11)
Conectori USB 2.0 Type C, 3.5mm Ear jack
Senzori Accelerometru, giroscop, RGB, senzor Hall
GPS GPS + GLONASS
Audio 2 difuzoare audio by AKG, Dolby Atmos®
Video Înregistrare: FHD (1920×1080) @ 30fps

Playback: UHD 4K (3840 x 2160) | @120fps

Accesorii Book cover, Headset, USB Connector, Battery Pack, Charging dock