Galaxy S III scrie istorie. 10 milioane de telefoane vandute in 2 luni

Data: 25/06/2012 | Autor: .

Samsung se asteapta ca cererea pentru smartphone-ul Galaxy S III sa depaseasca 10 milioane de exemplare pana in iulie, relateaza Associated Press, citat de Yahoo News.

Shin Jong-kyun, presedintele Samsung Mobile a declarat ca solicitarile pentru acest telefon sunt atat de mare incat fabricile abia pot face fata comenzilor.

Potrivit Korea Economic Daily, sud-coreenii au fost luati prin surprindere de cererea imensa pentru noul telefon.

Fabrica care il produce a ajuns sa lucreze la capacitate maxima, de 5 milioane de unitati/luna, iar sud-coreeni se gandesc sa mai deschida o unitate pentru a reusi sa faca fata cererii uriase.

Potrivit analistilor economici, Samsung ar urma sa inregistreze un rezultat record cu noul smartphone considerat de multi specialistii ca fiind varful in materie de telefonie mobila.

Samsung a inceput sa vanda Galaxy S III pe 29 mai in Europa si urmeaza ca, pana la sfarsitul lui iulie, sa extinda oferta in 147 de tari.

GadgetReport.ro a scris, recent, ca Samsung a adunat peste 10 milioane de precomenzi pentru noul sau telefon Galaxy S III, fiind, de departe, cel mai solicitat smartphone din istorie.  Cele 10 milioane de precomenzi depasesc toate recordurile detinute pana in prezent de Apple cu seria iPhone. Pentru iPhone, precomenzile au depasit 6 milioane de unitati.

InRomania, Galaxy S 3 este prezent in ofertele Vodafone, Orange si Cosmote dar si in magazinele retailerilor la preturi intre 2650 si 2850 lei.

Detalii despre telefon si testele video le vedeti aici.