Garmin Edge 200, un GPS special pentru biciclisti

Data: 20/09/2011 | Autor: .

Garmin a lansat noul sistem de navigatie Edge 200. Gadgetul dispune de un receptor GPS care inregistreaza distanta, timpul, viteza si drumul parcurs pe bicicleta printr-un instrument ce se comporta ca un fir al Ariadnei electronic. Dispozitivul rezista la orice conditie meteo.

Edge 200 stocheaza datele a 130 de ore de pedalat si sorteaza activitatile pentru a gasi cel mai rapid traseu, cel mai lung sau ultimul traseu realizat.

Edge 200 permite setarea alertelor pentru distanta, timp, calorii, caracteristici ce ajuta la atingerea mai usoara a  obiectivelor. Iar cu ajutorul Garmin Connect, noile curse pot fi inregistrate usor: ciclisitii pot cauta trasee din zona lor, pe care le pot descarca direct pe Edge 200. Pot crea noi trasee folosind functia Course Creator.

Garmin Connect afiseaza date precum timpul, distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Aceste informatii sunt afisate prin tabele, ilustratii, rapoarte si o varietate de reprezentatii cartografice precum strazi, fotografii, date topografice si harti de elevatie.

Aparatul cantareste 56 de grame si are o autonomie a bateriei de 14 ore.

Noul Edge 200 va fi disponibil din aceasta toamna la un pret recomandat de 149 euro.