Google Flights. Cele mai bune oferte de bilete de avion si hotel

Data: 27/02/2015 | Autor: .

google-flights

Google a intrat oficial pe piata de turism, prin lansarea Google Flights, un motor de cautare care iti afiseaza cele mai bune oferte de curse aeriene si hoteluri din lume. Motorul este disponibil si in limba romana, relatează Showbizreport.ro

Google Flights are o interfata foarte simpla si prietenoasa. Trebuie doar sa introduci destinatia si zilele care te intereseaza si Google Flights iti va cauta cele mai bune variante de calatorie, in functie de pret, distanta si escale.

Vei putea alege din ofertele mai multor companii pe cea care ti se pare cea mai buna, iar apoi vei fi directionat pe site-ul acesteia.

google-fligths-1

Dupa acelasi principiu functioneaza si sectiunea destinata hotelurilor. Pe baza parteneriatelor pe care le are cu mai multe agentii, inclusiv cu Booking.com, Google iti va oferi cele mai bune oferte de cazare in functie de mai multe criterii, printre care numarul de stele, localizare, impresiile celor care le-au vizitat si bineinteles pretul pentru o noapte de cazare.

Astfel ca, pe baza motorului de cautare Google Flights, nu trebuie decat sa accesezi calendarul, sa introduci datele si destinatia, iar Google iti va gasi cele mai bune oferte.

Noi am facut cateva simulari si am gasit oferte excelente, cu mult sub nivelul tarifelor percepute de agentiile de turism.

Trebuie doar sa va luati inima-n dinti si sa va organizati singuri vacanta, pe internet, cu cardul, fara sa mai platiti comisioane uriase agentiilor de turism.

Serviciul Google Flighs il puteti accesa de aici.

google-fligths-2