Google a lansat serviciul multimedia Play (VIDEO)

Data: 7/03/2012 | Autor: .

Google si-a modificat toate magazinele online de aplicatii, carti, muzica sau filme sub o singura umbrela – Google Play. 

Integrarea aplicatiilor cu ofertele multimedia si facilitatile de cloud va permite utilizatorilor sa stocheze online 20.000 de melodii sau sa cumpere alte cateva milioane.

Android Market, Google Music si Google eBookstore au fost reconfigurate si grupate intr-un singur site. Astfel, pe langa Android Market, magazinele de muzica, continut video si carti sunt disponibile acum pe noul site Google Play.

Play Books, Play Music si Play Movies vor putea fi accesate din noua platforma de divertisment. Continutul utilizatorului va fi stocat in cloud, astfel incat sa fie accesibil la orice ora.

Numarul aplicatiilor si jocurilor disponibile se ridica la 450.000, iar noua platforma pune la dispozitie cea mai mare colectie de carti electronice din lume.

Magazinul nu e disponibil doar pe gadgeturile Android, ci pentru toti utilizatorii Google.

Pentru a marca oficial aceasta lansare, Google va oferi preturi speciale pentru albume muzicale, carti, filme si aplicatii Android in urmatoarea saptamana. Pretul unei melodii mp3 va fi de 25 de centi.

Programul Play poate fi accesat de aici