Google lansează Youtube TV. Are zeci de canale de filme, muzică şi ştiri

Data: 1/03/2017 | Autor: .

Google lansează Youtube TV. Are zeci de canale de filme, muzică şi ştiri

Google a anunţat oficial lansarea platformei Youtube TV, un pas considerat decisiv în lupta pentru supremaţia transmisiilor video pe internet. Google va oferi acces la câteva zeci de canale TV populare, de la CBS, NBC, FOX, ABC, la USA Network, FX, Bravo, SyFy şi National Geographic, relatează GadgetReport.ro

Platforma este una foarte simplu de accesat. Intri pe Youtube ca de obicei, te conectezi cu user şi parolă şi îţi alegi canalul TV pe care vrei să îl vezi. Google afirmă că toate canalele vor funcţiona fără întreruperi, la calitate HD, bineînţeles în condiţiile unei conexiuni optime de internet.

Oferta Youtube TV include posibilitatea de a accesa canalele TV de pe mai multe dispozitive şi realizarea a şase profiluri diferite, pentru utilizatori. Platforma permite salvarea, in cloud, a programelor preferate şi înregistrarea simultană a transmisiilor tv.

Aveţi mai jos lista celor 44 de canale TV ce vor fi disponibile. Din ofertă lipsesc canale precum MTV, Spike, Comedy Central, TNT, TBS sau TruTV, însă Google afirmă că va actualiza în mod permanent oferta.

Abonamentul la Youtube TV va costa 35 de dolari pe lună.

Oferta nu este încă disponibilă în România. Google a afirmat că, în prima fază, YouTube TV va fi disponibil în SUA, iar apoi şi în restul pieţelor.