Google limitează accesul la spațiul nelimitat pe Google Photos

Data: 12/12/2018 | Autor: .

Google limitează accesul la spațiul nelimitat pe Google PhotosGoogle a anunțat că nu va mai oferi spațiu nelimitat pentru utilizatorii care utilizează serviciile Google Photos și care încarcă fotografii RAW și materiale video în alte formate decât cele prevăzute în condițiile de utilizare, relatează GadgetReport.ro

Potrivit GSMArena.com, Google nu face niciun fel de precizări cu privire la formatele care vor fi response de platforma Google Photos.

Pentru utilizatorii obișnuiți, anunțul nu va avea niciun fel de efecte. Dacă încărcați pe Google Photos fotografii în format jpeg sau png, nu veți avea probleme, la fel nici cu filmele în format mp4 sau avi.

Google Photos este, fără îndoială, cea mai bună soluţie pentru a vă salva fotografiile şi clipurile video în cloud, fără teama că le veţi pierde. Aveţi un spaţiu nelimitat la dispoziţie, iar serviciul este gratuit.

Google Photos permite, în plus, transferul de fotografii către alte persoane, prin funcţia Invite, chiar şi în condiţiile în care acestea nu au instalată Google Photos.

Google Photos Google-Photos-poate-şterge-pozele-din-telefon-768x1365Aplicaţia trimite un link de unde acestea pot să vizioneze şi să descarce fotografia, fără să aibă acces, bineînţeles, la celelalte fişiere salvate.

Mai mult, aplicaţia este capabilă să înveţe din acţiunile utilizatorilor şi, de exemplu, să sugereze trimiterea de fotografii altor persoane prezente în imagini.
dincolo de faptul că salvează pozele în cloud, aplicaţia Google Photos se ocupă şi de curăţarea spaţiului din telefon. Aplicaţia permite utilizatorilor să şteargă automat fotografiile salvate în telefon, dacă acestea au fost deja ridicate în cloud. Fişierele sincronizate deja în cloud vor fi păstrate, astfel, online, fără să mai ocupe spaţiu în telefon.

Pentru a curăţa telefonul de pozele şi filmele deja salvate pe Photos, intraţi în settings si apasati pe „Free up device storage”.

Software-ul Google Photos caută fisierele deja sincronizate si le va sterge din telefon, păstrându-le în varianta in cloud.

Opţiunea este disponibilă inclusiv pentru pozele şterse cu aplicaţia Gallery preinstalată pe majoritatea telefoanelor cu sistem Android, Google Photos propunând şi înlăturarea copiei păstrate online.

Din momentul in care o instalati si ii introduceti contul de gmail de pe telefon, o sa va salveze automat, in cloud, toate fisierele foto/video. Spatiul de salvare este nelimitat.

Mai mult, Google Photos va permite sa organizati fotografiile pe diverse coordonate. In plus, puteti avea acces la fotografii de pe orice dispozitiv conectat la internet.