Google, luat la misto. O noua parodie la ochelarii inteligenti (VIDEO)

Data: 18/04/2012 | Autor: .

Proiectul Google ce vizeaza dezvoltarea unor ochelari inteligenti care sa permita utilizatorilor sa vada si sa inregistreze o gama larga de informatii a ajuns subiect de glume pe internet. Va prezentam astazi o noua parodie la clipul video de promovare  lansat de Google. 

In materialul ridicat pe Youtube realizatorul ridica semne de intrebare legate de conectivitate, sincronizarea datelor si spamul cu care Google ne va invada intimitatea.

GadgetReport.ro v-a prezentat, zilele trecute, alte doua clipuri in care initiativa Google este parodiata.

Proiectul dezvoltat de Google, inspirat parca din seria Terminator, se bazeaza pe aplicatia Google Googles. Aceasta va afisa date in timp real pe ecranele OLED transparente prin conexiunile 3G sau 4G. Ochelarii vor oferi, de asemenea, date despre locatie, folosind aplicatia Google Latitude prin intermediul GPS-ului si senzorilor de miscare. Ochelarii vor avea, de asemenea, o camera capabila sa faca poze cu flash.

Potrivit surselor, ochelarii ar putea sa arate ca cei dezvoltati de Oakley. Detalii cititi aici.  

Gadgetul ar urma sa fie lansat in magazine pana la finele anului, la preturi cuprinse intre 250 si 600 dolari.Mai multe detalii aflati de aici.

Potrivit specialistilor, dupa lansarea ochelarilor, am putea asista la dezvoltarea unei game variate de gadgeturi bazate pe noua tehnologie, de la smartphone-uri la tablete cu ecrane transparente.

Si alte companii lucreaza la produse similare. GadgetReport.ro a scris, recent, despre ochelarii iOptik lansati de Innovega Inc. iOptik foloseste o sticla speciala cu un mic display OLED. Innovega afirma ca lentilele pot fi, in prezent, folosite pe o pereche de ochelari, iar in viitor vor fi disponibile si in varianta lentilelor de contact.