Google Pixel 4a, gata de lansare. Noi imagini cu telefonul care va concura cu iPhone SE

Google pregătește lansarea noului smartphone Google Pixel 4a, un telefon cu specificații optime și un preț care, cu siguranță, îl va face foarte atractiv. Telefonul va rula cel mai nou sistem de operare Android și va concura direct cu seria Galaxy A 2020 de la Samsung și cu noul iPhone SE 2020, relatează GadgetReport.ro

XDA Developers  prezintă astăzi noi imagini cu viitorul telefon despre care aflăm că va include o serie de wallpaper-uri dedicate.

Noul telefon Google Pixel 4a, cu nume de cod Sunfish, va debuta cu ocazia evenimentului online Google I/O ce va avea loc pe 12/13/14 mai, și va ajunge în magazinele din Europa începând cu 20 mai.

Potrivit GSM Arena, telefonul va avea un ecran de 5.81-inch OLED cu rezoluție 1080×2340 pixeli, o baterie de 3,080 mAh cu încărcare pe 18W, o cameră principală de 12 MP cu stabilizare optică și un senzor de selfie de  8MP cu un unghi larg de captare, de 84 de grade.

Google Pixel 4a va rula cea mai nouă versiune de Android cu ajutorul unui procesor Snapdragon 730 CPU și a 6 GB de RAM, de pe un spațiu de stocare standard de 64 GB (UFS 2.1)

Telefonul nu va fi compatibil 5G și nici nu se va încărca wireless, însă va include jack pentru căști și senzor de amprentă.

Specificațiile sunt considerate de Google drept ideale pentru a rula un Android 10 fără probleme.

Cu alte cuvinte, telefonul este dedicat celor care caută o soluție mobilă optimă, fără să dea 1000-1300 de euro pe un telefon.

Prețul, de 399 de euro, este unul excelent, iar faptul că telefonul va fi printre primele care vor primi update-urile Android, îl vor face, cu siguranță, un best-buy.

Rămâne de văzut cum se va descurca la capitolul filmare și fotografiere însă, știm deja, seria de telefoane Google Pixel s-a remarcat până acum prin gadgeturi excelente la acest capitol.

Google Pixel 4a va debuta odată cu noul dongle Chromecast Ultra, cel despre care relatam zilele trecute că va transforma practic orice televizor într-unul inteligent, care va rula sistemul de operare Android TV. Detalii în materialul de mai jos.