Google Pixel XL vs. Galaxy S7 Edge. Care e mai bun?

Data: 25/10/2016 | Autor: .

Google Pixel XL vs. Galaxy S7 Edge. Care e mai bun?

Jurnaliştii de la SuperSaf TV au lansat pe youtube un clip video care prezintă un test de viteză între Google Pixel XL, noul telefon lansat de Google, şi modelul Samsung Galaxy S7 Edge.

Trebuie spus că cele două telefoane rulează versiuni diferite de Android, asta pe lângă diferenţele la nivel hardware, elemente care pot afecta rezultatele testului Google Pixel XL vs. Galaxy S7 Edge

Însă, până la urmă, pentru un utilizator obişnuit, experienţa de utilizare este cea mai importantă, iar testul Google Pixel XL vs. Galaxy S7 Edge vine să ofere un răspuns elocvent.

Interesant este că, în ciuda faptului că Google Pixel rulează ultimul procesor Snapdragon 821, S7 Edge se descurcă mai bine atât în privinţa graficii cât şi a rapidităţii cu care deschide şi rulează unele aplicaţii, precum Temple Run 2 sau Angry Bird.

Există însă câteva aplicaţii, precum Youtube, în care Google Pixel este mai rapid, graţie ecosistemului Android 7.1, superior celui 6.0 rulat de Samsung Galaxy S7 Edge. Şi tot la capitolul atuuri, Pixel oferă în exclusivitate, pentru moment, aplicaţia Google Assistant şi spaţiu nelimitat de salvare foto&video pe Google Photos.

Testul video Google Pixel XL vs. Galaxy S7 Edge îl vedeţi în clipul de mai jos.

CITESTE SI:

Google Pixel, telefonul pentru care merită să renunţi la Samsung?