Google Traffic, in Romania. Cum sa eviti zonele aglomerate

Data: 20/06/2012 | Autor: .

Google a lansat, miercuri, serviciile Google Traffic pentru Romania. Prin intermediul aplicatiei puteti vedea oricand de pe calculator, telefon sau tableta, cum se circula pe strazile din Bucuresti sau pe autostrazi.

Utilizatorii pot verifica conditiile de trafic prin bifarea optiunii Traffic din aplicatia Google Maps instalata pe telefon sau tableta. Pentru cei care intra de pe un calculator, pot vedea conditiile de drum pe http://maps.google.ro/ , accesand link-ul de trafic in widget-ul din partea superioara dreapta a hartii.

Drumurile rosii sunt cele aglomerate, iar pe cele verzi  se circula in conditii optime.

„Daca pe drumurile pe care calatoriti nu apar inca informatii despre trafic, nu va faceti griji. In timp, informatiile despre conditiile din trafic pot fi imbunatatite cu cat mai multi utilizatori vor folosi navigarea cu harti Google sau hartile Google pentru mobil”, afirma reprezentantii Google.

Google Traffic a fost lansat oficial miercuri pentru Romania, Belarus, Estonia, Letonia, Mexic, Peru, si Africa de Sud.

Totodata, Google a extins acoperirea pe mai multe drumuri din 19 de tari si regiuni in care conditiile de trafic sunt deja disponibile: Australia, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelanda, Puerto Rico, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan si Marea Britanie.