Kytephone. Cum sa controlezi telefonul copilului (VIDEO)

Data: 14/06/2012 | Autor: .

Pentru parintii care si-au dotat copiii cu un telefon mobil cu Android, Kytephone a lansat un program special care ii ajuta sa le monitorizeze convorbirile, locatia unde se afla si programele care le deschid pe smartphone.

Sa folosesti un smartphone nu este un lucru usor pentru multi dintre adulti. Ce sa mai vorbim de copii. Insa daca ti-ai dotat odrasla cu asa ceva, aplicatia Kytephone iti da o mana nesperata de ajutor.

Odata descarcata de pe Android Play, aplicatia se instaleaza rapid si telefonul capata un look prietenos, cu o interfata desprinsa, parca, din desenele animate.

Vei putea, cu ajutorul aplicatiei, sa setezi pe cine poate sa sune copilul, ce jocuri poate sa acceseze si ce alte aplicatii poate sa foloseasca.

Mai mult, aplicatia este legata direct la o pagina de internet de unde vei putea urmari, in timp real, lista de convorbiri, locatia unde se afla acesta si ce programe foloseste.

In acest fel, vei putea evita situatiile nedorite in care copilul vorbeste prea mult la telefon, acceseaza site-uri de internet pe care nu vrei sa le vada sau se joaca pe cine stie ce aplicatii.

Kytephone urmeaza sa fie lansata in curand si pentru iOS (telefoanele si tabletele Apple), Windows Phone si BlackBerry.

Aplicatia pentru Android o puteti descarca de aici.