Bitdefender Anti-Theft. Cum sa iti gasesti telefonul pierdut sau furat

Data: 14/06/2012 | Autor: .

Bitdefender a lansat un nou sistem anti-furt pentru telefoanelele si tabletele cu Android. Cu soluția Bitdefender Anti-Theft poți localiza pe harta gadgeturile furate sau poti primi o notificare atunci cand hoțul incearca sa schimbe cartela SIM.

De asemenea, proprietarul poate bloca complet accesul la terminal și poate activa o alarma pe terminalul furat sau pierdut. Iar daca toate acestea nu sunt suficiente, Bitdefender Anti-Theft poate șterge de la distanța toate datele de pe telefon sau din laptop, pentru a evita vizualizarea sau copierea lor.

’’Cu Bitdefender Anti-Theft am extins soluțiile noastre de securitate de renume mondial din domeniul internetului, catre realitatea fizica. Protejam acum utilizatorii de amenințari informatice, dar și de hoții de terminale mobile. De asemenea, ii scutim de momentele de disperare care ii incearca atunci cand realizeaza ca și-au uitat laptopul sau telefonul in cafenea sau in taxi. Bitdefender Anti-Theft acționeaza astfel ca o lesa invizibila asupra telefonului’’, spune Andra Cazacu, Product Marketing Manager, Bitdefender.

Bitdefender Anti-Theft ruleaza aproape invizibil, astfel ca cei mai mulți hoți nici macar nu vor ști ca este acolo. In plus, blocheaza terminalul cu PIN-uri și parole și iți reda rapid controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde poți șterge, bloca, localiza cu doar cateva click-uri.

Utilizatorul poate controla telefonul trimițand SMS-uri de pe un numar pre-setat sau il poate comanda sa raspunda sau sa inițieze un apel, chiar daca terminalul pierdut nu este conectat la internet.