Google Translate. Iti traduce automat textul din fotografie

Data: 9/05/2013 | Autor: .

google-translateGoogle a lansat joi o noua versiune a aplicatiei Google Translate ce extinde de la 64 la 70 numarul limbilor traduse. In plus, vine cu o serie de update-uri foarte interesante care, de exemplu, iti permit sa traduci automat textul dintr-o fotografie.

Nu trebuie decat sa deschizi aplicatia, sa fotografiezi textul, eticheta etc. si Google Translate iti va traduce automat. Noi am incercat pe eticheta unui telefon chinezesc si ne-a prezentat o traducere foarte buna, in engleza.

Daca nu te intereseaza sa iti traduca tot textul, poti selecta foarte simplu cu degetul, pe ecran, cuvintele care te intereseaza.

Si motorul predictiv a fost imbunatatit asa ca Translate iti va oferi posibile cuvinte si expresii pe masura ce tastezi literele cuvantului necunoscut.

Noua versiune imbunatateste si interpretarea traducerilor solicitate vocal. Am incercat varianta din romana in engleza si rezultatele au fost mult mai bune decat la versiunile anterioare.

Noul Google Translate aduce si posibilitatea de a salva expresii uzuale, in asa fel incat, atunci cand nu ai internet, sa poti folosi aplicatia ca pe un ghid de conversatie off-line.

Google Translate este gratuita si o puteti descarca din Google Play.