Greensens. Senzorul care te anunță că trebuie să uzi plantele din casă

Data: 10/10/2019 | Autor: .

greensens greensense

Greensens a lansat o soluție tehnologică, formată dintr-o suită de senzori și o aplicație pentru smartphone, care îți permite să ai grijă de plantele din casă sau din grădină, în așa fel încât acestea să se dezvolte în condiții optime, relatează GadgetReport.ro

Indiferent ce plante ai avea în casă, flori sau de ce nu cactuși, există mari șanse să uiți să te trezești că se usucă și mor pentru simplul motiv că ai uitat să ai grijă de ele. În era tehnologiei, a senzorilor de tot felul, era de așteptat să apară o invenție care să te ajute în acest domeniu.

greensens 5282b6a73853bfe9fc211ffc736edd57_original

Soluția prezentată de Greensens este formată dintr-un senzor alimentat cu energie solară sau cu baterie, care se amplasează aproape de plante, și de o amplicație de telefon mobil care interpretează datele transmise de către acesta.

Senzorii Greensens analizează condițiile de umiditate din sol, temperatura ambientală și luminozitatea, iar pe baza unor analize predefinite, transmit utilizatorului informații despre cum trebuie să aibă grijă de plante.

Informațiile pot ajunge la aplicație prin Bluetooth sau prin Wi-Fi.

Greensens permite sincronizarea a până la 10 senzori, conectați la o singură aplicație pentru Android sau iPhone.

Mai multe detalii aflați de AICI.

greensens e8102b7bd3361fb42090c8349850de8a_original

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.