Greentest Eco Plus detecteaza toxicitatea din fructe, legume și carne

Data: 13/08/2018 | Autor: .

Sa consumi produse cu nivel ridicat de nitrati sau radiatii poate cauza probleme serioase de sanatate. Legumele si fructele pot fi adevarate bombe toxice, din cauza ca producatorii au fortat cresterea acestora cu tot felul de ingrasaminte chimice. Daca va doriti sa verificati nivelul de toxicitate din fructe legume dar si carne, GadgetReport.ro va prezinta Greentest Eco Plus.

Greentest Eco Plus este un dispozitiv care detecteaza nivelul de nitrati si de radiatii din fructe, legume sau carne. De asemenea, masoara si duritatea apei.

Gadgetul are doua sonde si ofera informatii exacte care te pot ajuta sa  afli daca alimentele pe care le consumi sunt sau nu sanatoase.

Trebuie doar sa alegi produsul pe care vrei sa il testezi, sa inserezi sonda, sa alegi din meniu testul dorit si sa apesi Start.

In cateva secunde rezultatul va fi afisat pe display. Pe langa rezultat, vei vizualiza si interpretarea acestuia, adica daca nivelul rezultat reprezinta sau nu un pericol pentru sanatate. Culoarea verde reprezinta un nivel normal, culoarea portocalie semnifica un pericol moderat, iar cea rosie sugereaza ca produsul nu trebuie consumat.

Urmariti in clipul video de mai jos o demonstratie facuta cu Greentest Eco Plus pe o banala lamaie. Rezultatul este surprinzator.

Greentest Eco Plus il puteti cumpara de pe site-ul QuickMobile.ro


Specificatii
Nitrate measurement range: 0 – 9999 mg/kg;
The range of background radiation, µSv / h (µR / h): 0 – 9.99 (999.9)
Indication level range of the cumulative dose, µSv (µR): 0 – 999.99 (0 – 99999)
Measurement time: ~3 sec;
Measurement margin of error: < 10%;
Power source: Li-Ion battery;
Battery capacity: 720 mАh;
Additional power source – USB;
USB charge current: 310 mA;
Power voltage range : 3.7V;
Usage time up to 20 hours**;
Dimensions: 122 х 52 х14 mm;
Weight – 90g.
TFT color display resolution: 320 х 240;
Operating temperature: 0 – +60 °С.