Hands of Stone debutează pe ecrane. Vezi trailerul filmului

Data: 6/09/2016 | Autor: .

Hands of Stone debutează pe ecrane. Vezi trailerul filmului

Forum Film România lansează pe 9 septembrie pe ecranele din Romania noul film „Hands of Stone / Pumni de piatră”, care spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt.

Robert de Niro – câştigător a două premii Oscar – joacă rolul legendarului antrenor Ray Arcel, un evreu din Harlem, care a devenit primul antrenor de box ales în Boxing Hall of Fame.

Filmul Hands of Stone  prezintă reîntoarcerea sa după o pensionare forţată de Mafia din Madison Square Garden. Arcel decide să-l antreneze pe Duran gratuit, riscându-şi propria viaţă, şi porneşte alături de el o călătorie demnă de o relaţie tată-fiu, care îl va schimba pentru totdeauna.

E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului, având în centru rivalitatea dintre Duran şi Sugar Ray Leonard.

Roberto Duran – pugilist de origine panameză – nu a fost unul dintre sportivii foarte înalţi, însă agresivitatea şi determinarea, precum şi plăcerea de a boxa au făcut din el unul dintre cele mai importante nume din istoria mondială boxului. În timpul carierei sale, Roberto Duran era supranumit „Manos de Piedra” („Pumni de piatră”), datorită forţei cu care lovea cu pumnul, el obţinând titluri mondiale în patru categorii diferite.

El a antrenat mai mult de două mii de luptători în decursul unei cariere de 70 de ani, şi nici unul dintre aceştia nu a fost rănit grav. Filmul prezintă reîntoarcerea sa după o pensionare forţată de Mafia din Madison Square Garden. Arcel decide să-l antreneze pe Duran pe gratis, riscându-şi propria viaţă, şi porneşte alături de el o călătorie demnă de o relaţie tată-fiu, care îl va schimba pentru totdeauna.

Sugar Ray Leonard, interpretat de Usher Raymond, a fost primul boxer care a câştigat peste 100 de milioane de dolari din premii, fiind considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile.

Filmul „Hands of Stone / Pumni de piatră” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 9 septembrie 2016.

Filmul Hands of Stone  a fost promovat in Romania de cunoscutul campion Leonard Doroftei.