HBO Max se lansează în alte 39 de țări din întreaga lume

Data: 30/06/2021 | Autor: .

Platforma de streaming HBO Max își extinde serviciile la nivel internațional. Compania a anunțat că oferă servicii  în 39 de noi țări și teritorii din America Latină și Caraibe. În această vară, HBO Max va ajunge și în Europa, probabil și în România.

Extinderea vine la mai mult de un an de la lansarea aplicației în Statele Unite. Aplicația este disponibilă pe majoritatea dispozitivelor de streaming, de la telefoane la tablete, laptopuri și console de jocuri.

HBO Max oferă, în pachetul standard, accesul simultan a până la 3 utilizatori, cu rezoluție Full HD și 4K.

De asemenea, utilizatorii pot descărca până la 30 de titluri pentru vizionare offline și pot crea până la cinci profiluri personalizate.

Există și un plan mobil , care consumă mai puține resurse de date și care poate fi folosit pe un smartphone sau o tabletă, cu până la cinci descărcări și streaming SD.

WarnerMedia oferă o reducere lunară de 50% pentru abonații din America Latină care se înscriu înainte de 31 iulie. Reducerea va dura atâta timp cât abonamentul lor rămâne neîntrerupt.

În timp ce abonații din America Latină vor avea acces la aproape același conținut ca în SUA, HBO s-a angajat să producă 100 de originale originale în următorii doi ani, special pentru piața latino.

HBO Max urmează să se lanseze în Europa mai târziu în acest an.