Headset wireless si boxe speciale pentru tablete de la Logitech

Data: 16/09/2011 | Autor: .

Logitech a prezentat doua noi gadgeturi destinate special utilizatorilor de tablete. Este vorba de un un headset audio fara fir si o boxa audio speciala.

Logitech Wireless Headset pentru iPad, iPhone, iPod Touch si alte dispozitive Bluetooth vine cu diverele laser-tuned, care produc un sunet stereo bogat si minimizeaza distorisunile. O baterie reincarcabila cu o autonomie de sase ore te ajuta sa porti convorbiri mai lungi.

Logitech Boombox foloseste tehnologia wireless pentru a reda muzica de pe smartphone sau tableta. Gadgetul are touch screen si telecomanda. Conceput pentru iPad, iPhone si iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat pana la 10 metri distanta de dispozitivul tau, in functie de utilizare si setari. Poti asculta pana la sase ore folosind bateria reincarcabila. Opt drivere separa frecventele de sunet, notele inalte sunt extreme de clare, mediile bogate iar sunetul bass, adanc.

Logitech Wireless Headset va fi disponibil in Europa de la mijlocul lunii octombrie la un pret recomandat de 59,99 Euro, iar  Logitech Wireless Boombox la finele lui octombrie la 149 Euro.