Space 3 – un telefon concept pentru 2020

Data: 16/12/2017 | Autor: .

Designerii Wenhing Chu si Kok Keong Wong au lansat un nou concept de telefon care propune, in premiera, o solutie multi-ecran. Telefonul transparent Space 3 dispune de doua display-uri multi-touch.Space 3 – un telefon concept pentru 2020

La fel ca si alte concepte de telefoane ale viitorului, prezentate de GadgetReport.ro, Space 3 merge pe ideea unui display transparent. O solutie care tinde sa devina noul standard in domeniu.

Gadgetul prezinta doua ecrane sensitive care comunica intre ele wirelles si promit o experienta multimedia cu adevarat speciala.

Space 3 include un soft anticipativ, care ofera utilizatorului “scurtaturi” in functie de anumite gesturi realizate cu telefonul. Spre exemplu, daca il intorci cu fata in jos, intra in stand-by, daca il inclini intr-o anumita pozitie, genereaza o legatura video cu un anumit contact etc.

Bineinteles, ofera intreg spectrul de functii disponibile in prezent, de la comunicare, la web, navigatie, audio, video etc.

Telefonul Space 3 ar putea ajunge de la statutul de concept la produs intr-un orizont de timp ce include drept borna anul 2020.