iPhone 5 vine intr-o varianta Fitness

Data: 15/09/2011 | Autor: .

Noul iPhone 5 va fi mai subtire si mai usor decat precedentele generatii. Case-Mate, unul dintre cei mai mari producatori de carcase si huse pentru telefoanele mobile, a publicat, pe pagina proprie, primele accesorii pentru noul telefon.

Potrivit BGR, oferta include sase huse diferite care indica un design mai slim pentru noul telefon. Intre timp, Case-Mate a retras oferta de pe site, probabil la solicitarea Apple, care spera sa tina secret detaliile noului telefon pana la lansarea din luna octombrie.

Si Ukwire.hk a prezentat, recent, un screen protector pentru iPhone care indica o alura ceva mai subtire pentru noul telefon. In plus, confirma existenta unui buton de home sub ecran.

In mesajul care anunta lansarea telefonului, Case Mate afirma ca noul telefon ar putea fi echipat cu un ecran de 4 inch, procesor dual-core A5, similar cu cel folosit pe iPad 2 si o camera foto de 8MP.

Noul smartphone ar urma sa includa tehnologia iCloud, care permite utilizatorului sa salveze online muzica, filme si alte fisiere. In plus, noul iPhone 5 ar urma sa se incarce wireless.

Telefonul va fi disponibil in doua versiuni, alb si negru, de 16 respectiv 32 GB.

TechRadar a relatat, recent, citandu-l pe CEO-ul France Telecom, Stéphane Richard,  ca iPhone 5 va fi lansat in reteaua Orange din Europa pe 15 octombrie.