Hitler, dezamagit de hartile din iOS 6 (VIDEO)

Data: 26/09/2012 | Autor: .

Numeroasele erori ale noii aplicatii de harti de pe sistemul de operare iOS 6 al celor de la Apple au ajuns subiect de gluma pe internet.

Pe Youtube a fost postat un clip video in care Hitler isi arata dezamagirea fata de noile harti Apple si isi indeamna locotenentii sa foloseasca terminale Android.

Noul iOS 6 a primit critici acide in ultima vreme, in special datorita numeroaselor erori ale aplicatiei de harti. Chiar si cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a atras atentia companiei ca astfel de greseli ii pot stirbi credibilitatea.

Internetul este plin deja de imagini care mai de care mai amuzante ce prezinta greseli flagrante ale platformei de harti a Apple. Fie ca vorbim de strazi sau poduri care pur si simplu se topesc, de ferme prezentate ca aeroporturi sau de benzinarii situate in varful unor zgarie-nori, noul serviciu de harti al Apple se prefigureaza a fi un fiasco total.

Apple a emis chiar o declaratie oficiala in care recunoaste, voalat, faptul ca noua aplicatie de harti nu functioneaza chiar perfect, dar spune ca lucreaza din greu pentru a oferi consumatorilor cea mai buna experienta posibila.

O selectie a celor mai spectaculoase greseli realizate de noua aplicatie de harti a Apple puteti vedea aici.