HMD Global lansează Nokia 225, telefon 4G la 229 lei

Data: 21/10/2020 | Autor: .

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță lansarea Nokia 215 4G  și Nokia 225 4G– cele mai noi telefoane clasice din portofoliul Nokia. Ambele terminale dispun de conexiune 4G, navigare pe social media și jocuri multiplayer, într-un pachet accesibil. Nokia 225 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii noiembrie, în culoarea neagră, la prețul recomandat de 229 lei.

Cu noile Nokia 215 4G și Nokia 225 4G, utilizatorii pot profita din plin de avantajele conexiunii 4G fără costuri considerabile. Apelurile VoLTE, navigarea web, jocurile multiplayer, social media, devin posibile cu 4G – dar într-un pachet accesibil.

 

 Tastatura premium performantă și tastele cu funcții speciale ale Nokia 225 4G fac ca utilizarea telefonului să fie precisă, iar marginile confortabile și spatele curbat fac ca acesta să fie ușor de ținut în mână. Design-ul telefonului este unul robust, însă cu un aspect premium, datorită finisajelor strălucitoare, rezistente. Mai mult, bateria de 1150mAh asigură utilizatorii că telefonul este unul pe care se pot baza.

De asemenea, camera foto, funcția de radio FM wireless, aplicația de Facebook sau jocurile populare în regim try-and-buy, precum Crossy Road sau Racing Attack, le vor oferi acestora motive de entertainment ore în șir.

 Nokia 215 4G – îmbunătățit cu 4G

Nokia 215 4G va rezista la șocurile zilnice, fiind totodată un telefon fiabil, cu o autonomie considerabilă a bateriei. Este un telefon ușor de folosit, cu o tastatură receptivă, soft-touch, butoane mari, margini easy-grip și spate curbat. Mai mult, dispune de radio FM wireless, de clasicul Snake sau de jocuri try-and-buy precum Crossy Road, dar și de funcții pentru îmbogățirea vocabularului, precum English with Oxford (Origin Data).