HP anunţă o „maşină” demnă de Star Trek

Data: 7/06/2016 | Autor: .

HP anunţă o „maşină” demnă de Star TrekHewlett Packard pregăteşte lansarea unui gadget demn de Star Trek. Cel puţin asta reiese din noul clip comercial al companiei, care anunţă dezvoltarea unei „maşini” multimedia, cu multiple funcţii holografice, relatează GadgetReport.ro

În clipul video vedem un grup de posibili studenţi la Star Trek Starfleet Academy, conduşi de un instructor pe o planetă misterioasă şi care urmăresc un dispozitiv care promite să transforme realitatea.
În imagini vedem mai multe ecrane holografice, fără însă să vedem gadgetul pe care HP îl anticipează.

Avem de-a face cu un concept, cu o tehnologie revoluţionară, cu un produs care va schimba lumea tehnologiei? HP păstrează secretul asupra noului gadget pe care este probabil să-l vedem lansat la vară, atunci când va debuta pe ecrane şi noul episod Star Trek Beyond.

Dacă despre tehnologia HP nu avem niciun fel de informaţii, despre noul episod Star Trek ştim cu siguranţă că va debuta în cinematografe pe 22 iulie.

După Star Wars The Force Awakens şi Independence Day 2, noul Star Trek Beyond vine să confirme faptul că la Hollywood sunt la modă relansările titlurilor de succes din anii trecuţi.
În Star Trek Beyond, echipajul de pe Enterprise este prins într-o aventură pe o planetă la capătul lumii. După ce au pierdut controlul navetei spaţiale, membrii echipajului luptă pentru supravieţuire în faţa unei civilizaţii extraterestre ostile.
Trailerul promite o aventură plină de adrenalină şi suspans, în care vom vedea noi personaje şi efecte cinematografice de ultimă oră.
Filmul celor de la Paramount este regizat de Justin Lin, care în trecut s-a ocupat de Fast & Furios. Amprenta specială regizorului este justificată şi de coloana sonoră a filmului – dominată de melodia ”Sabotage” a trupei Beastie Boys.

GadgetReport.ro relata, recent, că Star Trek va redeveni o prezenţă obişnuită în peisajul media.
CBS va lansa o noua serie din „Star Trek”, în ianuarie 2017. Celebrul serial SF va avea noi personaje, aflate în căutarea unor noi lumi și civilizații. Noua serie se doreşte a fi o reîntoarcere la stilul original al francizei, din anul 1966.
Noua serie Star Trek va fi produsă de Alex Kurtzman, cel care a contribuit si la realizarea filmelor „Star Trek” (2009) și „Star Trek Into Darkness” (2013).
Născută gratie imaginatiei lui Gene Roddenberry, seria originală „Star Trek” a debutat la televiziunea americană pe 8 septembrie 1966. Ulterior, a fost difuzată în peste 190 de țări.
„Toată lumea are un mare respect pentru această franciză si suntem incantati sa lasăm urmatorul capitol în mâinile lui Alex Kurtzman, care cunoaste această lume și publicul său”, a declarat David Stapf, președintele CBS Television Studios.