HP lansează un laptop Star Wars

Data: 8/10/2015 | Autor: .

hp star wars 2A început numărătoarea inversă până la lansarea noului Star Wars: The Force Awakens. HP anticipează cel mai important eveniment al anului în cinematografia SF cu un laptop cu un design inspirat din Războiul Stelelor şi cu o suită de icon-uri şi sunete care imită, de exemplu, „vocea” robotului R2-D2.

Laptopul HP Star Wars oferă fanilor Războiului Stelelor mai multe teme dedicate celebrei saga, cu peste 1000 de imagini ce pot fi folosite drept wallpapers şi o serie de clipuri video de colecţie, toate disponibile, bineinţeles, în Star Wars Command Center app.

Carcasa laptopului are un look “dark side”, iar trackpad-ul imită forma celebrelor nave de luptă X-Wing. HP a înlocuit iconul clasic de Recycle Bin cu un icon Death Star, iar în momentul în care, de exemplu, conectezi un USB drive, vei auzi sunetele inconfundabile făcute de robotul R2-D2.

Laptopul HP Star Wars are o configuraţie tehnică pe măsura aşteptărilor. Vine cu un ecran touchscreen de 15,6 inchi, Full HD, procesoare Core i5 şi i7, grafică Nvidia, până la 2TB spaţiu de stocare şi 12GB de RAM.

HP Star Wars va ajunge în magazine pe 8 noiembrie, la preţul de 699.99 dolari.