HTC One si Samsung GALAXY S4, in oferta Orange Romania. Vezi cat costa (VIDEO)

Data: 8/04/2013 | Autor: .

htcsamsung

Orange a lansat precomenzile pentru cele mai noi smartphone-uri compatibile 4G, HTC One si Samsung GALAXY S4. Cele doua telefoane pot fi cumparate din magazinul online. 

Samsung GALAXY S4 poate fi achizitionat la pretul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alaturi de un abonament Pantera 39.

La acelasi abonament, HTC One costa 269 euro.

Clientii care aleg sa le achizitioneze online in perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externa, in limita stocului disponibil, urmand ca la finalul lunii aprilie 2013 telefoanele sa fie prezente si in magazinele Orange din tara, se precizeaza intr-un comunicat Orange Roma nia

Samsung Galaxy S 4 are la baza un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp pentru crearea unui film video.

Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 600 Quad-Core de 1,7 GHz si are o memorie interna de 32 GB.

Cele doua telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice si NFC, permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS. Daca le achizitioneaza impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49, clientii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, in zonele de acoperire.

Pentru transferarea continutului existent in noul smartphone, instalarea aplicatiilor sau actualizarea software-ului, clientii pot apela online, in Orange shop sau la telefon, la ajutorul unui Orange Expert.

De asemenea, Orange recomanda clientilor sa opteze pentru o asigurare pentru telefon in primele 30 de zile de la achizitie pentru a-si proteja investitia de situatii neprevazute.