Cat te costa sa ai internet 4G pe telefonul iPhone 5

Data: 8/04/2013 | Autor: .

iphone5bun

Dupa lansarea in premiera in Romania, in luna ianuarie, a serviciului 4G pe tabletele iPad cu ecran Retina și iPad mini, Orange anunța disponbilitatea internetului mobil 4G și pentru iPhone 5.

Pentru a avea acces la rețeaua 4G de la Orange, utilizatorii de iPhone 5 trebuie sa faca un update la versiunea de software iOS 6.1.3 direct de pe smartphone sau prin iTunes și sa aleaga unul dintre cele patru abonamentele compatibile cu iPhone 5 din oferta 4G .

Abonamentele costa intre 15 si 35 de euro pe luna. Detalii in graficul de mai jos.

Untitled-2

Clienții care au nevoie de asistența pentru configurarea setarilor telefonului pot apela la un Orange Expert, in magazin, online sau la telefon, la numarul 408.

Utilizatorii de iPhone 5 care doresc sa foloseasca serviciul de internet 4G de la Orange trebuie sa se asigure ca dețin modelul A1429, comercializat in Romania.

 Orange le recomanda clienților sai abonamentele Pantera 31 pentru iPhone și Pantera 51 pentru iPhone, deoarece acestea ofera resursele optime pentru folosirea serviciului de internet și prețuri avantajoase la cumpararea telefonului.

Mai multe detalii aflati de aici.