Huawei Ascend Mate2 4G debuteaza la CES. Cum arata rivalul lui Galaxy Note 3 (VIDEO)

Data: 7/01/2014 | Autor: .

Mate2__Huawei a lansat in cadrul targului CES (Consumer Electronics Show) 2014 modelul HUAWEI Ascend Mate2 4G. Smartphone-ul 4G LTE vine cu un ecran urias IPS, de 6,1 inchi si o baterie pe masura, de 4050 mAh.

Mai mult, noul model vine cu o tehnologie unica de economisire a energiei care imbunatațește performanța acestuia cu mai bine de 30%, in comparație cu alte smartphone-uri din categoria sa.

HUAWEI Ascend Mate2 4G are o grosime de 9,5 mm si include un procesor quad core de 1,6 GHz.

HUAWEI Ascend Mate2 4G vine cu interfața proprietara Huawei, Emotion UI 2.0.Aceasta include tehnologia Huawei One-Hand UI datorita careia telefonul poate fi utilizat cu o singura mana, acum mult mai ușor datorita raportului ecran – corp de 79% al HUAWEI Ascend Mate2 4G.

Funcția Floating Window ofera accesul la note, mesaje, calendar și calculator in orice moment, iar interfața Huawei Simple UI permite personalizarea ușoara, perfecta pentru cei care vor sa iși pastreze ecranul simplu.

Usurința in utilizare in orice situație este asigurata de catre funcții speciale precum Gloves Mode și Driving mode cu ajutorul carora utilizatorii pot folosi telefonul chiar și atunci cand poarta manuși sau cand conduc.

Masurand 6,1 inci, ecranul larg al modelului HUAWEI Ascend Mate2 4G este ideal pentru vizualizarea documentelor, urmarirea filmelor sau navigarea printre fotografii. Utilizatorii pot surprinde momentele frumoase și pot vizualiza fotografiile, datorita camerei principale BSI de 13 megapixeli a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 4G, cu o deschidere de 2.0, care realizeaza fotografii clare, la o calitate profesionala, indiferent de situație. Mai mult, camera frontala a telefonului, de 5 megapixeli, cu panorama verticala și funcția de retuș al feței Auto Face Enhancement, da ocazia utilizatorilor sa faca fotografii de tip selfie mult mai ușor și distractiv.

Pentru a ține pasul cu stilul de viața alert din ziua de astazi, HUAWEI Ascend Mate2 4G ofera conectivitate peste tot. Fie ca utilizatorul se afla la birou, pe drum sau acasa, conectivitatea CAT4 LTE a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 permite descarcarea de filme in cateva minute sau incarcarea de fișiere pentru serviciu intr-o clipita, cu viteze de pana la 150 Mbps. Din gama de opțiuni pentru conectivitate nu puteau lipsi WiFi și Bluetooth 4.0.

Pentru a adauga mai multa distracție și culoare noului smartphone, accesorii suplimentare, precum caști Bluetooth, huse și o baterie externa, vor fi disponibile spre cumparare. Pretul telefonului nu a fost anuntat oficial.