Huawei P50 Pro este cel mai bun smartphone cu funcții din 2022

Data: 25/03/2022 | Autor: .

Huawei a lansat noul smartphone Huawei P50 Pro, un telefon ușor, cu funcții puternice. P 50 Pro Huawei este un smartphone elegant, cu funcții excelente. Are cel mai bun sistem de cameră, în special camera principală, iar gama de telefotografii este competitivă. Să luăm acum în considerare caracteristicile sale mai detaliat.

 

  • Cameră dublă True-Form: Camera duală True-Form a Huawei P50 Pro combină senzorul principal al camerei cu senzorul puternic SuperZoom. Hardware-ul este integrat cu optica Huawei XD, precum și cu motorul de imagini Huawei XD Fusion Pro, rezultând imagini de înaltă definiție, imagini clare și detalii clare. Un nou sistem cuprinzător de filtrare a culorilor cu True-Chroma Image Engine și tehnologia Super HDR oferă îmbunătățiri în ceea ce privește detaliile, culoarea și flexibilitatea. Camera True-Form Dual-Matrix acceptă atât înregistrarea video 4K din față, cât și din spate, oferind imagini vii din toate unghiurile.

 

  • Cameră cu matrice duală: Designul Huawei P50 Pro este remarcabil, iar camera duală este o combinație perfectă de formă și funcție. Setul de inele duble arată impresionant și este imediat recunoscut. Huawei P50 Pro utilizează un ecran curbat 3D cu o cameră cu o singură gaură. Ecranul HDR acceptă întreaga gamă de culori P3; aduce o experiență vizuală unică în divertismentul video și video. Ecranul Huawei P50 Pro dispune de un ecran True-Chroma de 6,6 inci, 120 Hz, cu o rată de atingere de 300 Hz. Cu un rating IP68, poți fi sigur că vei fi protejat de intemperii dacă vei ieși din nou.
  • Baterie susținută de încărcare fără fir sau cu fir: Huawei P50 Pro atinge echilibrul perfect între durata de viață a bateriei și viteza de încărcare rapidă. Are o baterie de 4360 mAh într-un corp mic și acceptă încărcarea wireless Huawei SuperCharge de 66 W și Huawei SuperCharge de 50 W.

 

  • Îmbunătățiți experiența de utilizare cu funcțiile speciale ale dispozitivului: Huawei P50 Pro utilizează EMUI 12, care oferă informații complete despre utilizator. Funcțiile sunt precise, fluide, sigure și de încredere, inclusiv citirea, scrierea, redarea, distracția sau editarea videoclipurilor, datorită funcțiilor Super Device. Huawei a integrat diverse aplicații în panoul de control (Dispozitiv +) cu o simplă glisare, permițând utilizatorilor să vadă panoul de control și să obțină acces instantaneu la setările de redare audio, Wi-Fi și Bluetooth, facilitând gestionarea mai multor dispozitive. Când controlează un singur dispozitiv, datorită sistemului de fișiere de partajare, Huawei P50 Pro putea servi și ca unitate wireless externă pentru un computer, ceea ce înseamnă că puteți accesa fișierele de care aveți nevoie mai ușor decât înainte.

 

  • Cert este că: Huawei P50 Pro Plus are un display excelent, rotunjit, cu un display OLED cu o gamă de culori foarte strălucitoare și precisă, iar chipset-ul Kirin 990 la bord este unul foarte puternic. Telefonul vine cu un încărcător wireless de 40 W.
  • Huawei P50 Pro ar putea servi și ca dispozitiv de stocare extern conectat la un PC fără fir. Utilizatorii pot accesa fișierele de care au nevoie mult mai rapid decât înainte. Utilizatorii pot transfera apelurile MeeTime pe televizorul inteligent Vision Huawei. În plus, utilizatorii își pot partaja cu ușurință ecranul în timpul videoclipului și pot adăuga comentarii în timpul redării.