Iată care sunt cele mai bune telefoane mobile pentru gaming la discreție!

Iată care sunt cele mai bune telefoane mobile pentru gaming la discreție!

Industria de gaming a evoluat incredibil de mult în ultimii ani. Astfel, în ziua de astăzi, sunt șanse foarte mari să ne putem juca pe telefonul mobil chiar și jocurile dezvoltate în mod exclusiv pentru o consolă sau un desktop PC.

Nu prea mai exista limite când vine vorba de interacțiunea dintre platforme, dar mai ales din punct de vedere al portabilității. Nu mai suntem nevoiți să cărăm laptopul sau mai rău, întregul calculator după noi. Un telefon mobil este destul de puternic pentru a rula tot felul de jocuri – chiar și cele de cazinou sau sloturi online de pe https://frank-casino.ro/ sau jocurile copilăriei noastre precum Mario și Zelda. 

Iată care sunt cele mai bune telefoane mobile pentru gaming la discreție!

Asus ROG Phone 5

Acest telefon de la Asus poartă numele seriei de laptopuri pentru gaming – ROG (Republic of Gamers). Evident, telefonul a fost dezvoltat în mod special pentru gaming. Printre caracteristicile cele mai importante ale acestuia se numără o rată de refresh de 144Hz, până la 18 GB de memorie RAM, display AMOLED și o baterie cu o durată de până la zece ore de utilizare constantă. 

Samsung Galaxy Z Fold 3

Există și persoane care nu se pot despărți de un ecran mai mare. În acest caz, ecranul relativ mic al unui telefon mobil nu îi satisface pe aceștia. O soluție ar fi modelul Z Fold 3 de la Samsung. Acesta are un ecran intern de dimensiuni destul de mari. La capitolul caracteristici, trebuie menționată rata de refresh de 120Hz, 12 GB de RAM și compatibilitatea cu stylus. 

Oppo Find X3 Pro

Aceasta este o opțiune oarecum de buget, în comparație cu telefoanele Asus și Samsung. Telefonul marca Oppo vine echipat cu o rată de refresh de 120Hz, un procesor Snapdragon 888, 12 GB de RAM și un design extrem de atractiv. Partea bună este că acest telefon vine cu performanță și la capitolul general, prezentând camere destul de puternice și flexibile, printre altele!

Alege telefonul ideal pentru gaming!

În general, orice telefon apărut în ultimii 3-5 ani poate rula majoritatea jocurilor din magazinul de aplicații. Totuși, dacă vrem să încercăm o aplicație experimentală sau chiar să emulăm jocuri pe telefonul nostru mobil, vom avea nevoie de unul dintre modelele de mai sus – sau de un alt model similar.

Din fericire, smartphone-urile sunt extrem de accesibile în ziua de astăzi. Astfel, ne putem bucura de gaming la discreție începând chiar de astăzi!