Samsung, mișcare surprinzătoare! Cât vor costa Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3

Data: 5/08/2021 | Autor: .

Samsung va lansa oficial Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 pe 11 august, cu ocazia Galaxy Unpacked 2021. Am prezentat, în ultima vreme, multe informații despre noile telefoane pliabile iar astăzi aflăm detalii concrete despre prețurile cu care acestea vor fi comercializate.

În cadrul Galaxy Unpacked 2021 vom vedea, dincolo de noile generații de telefoane pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, noua serie de ceasuri inteligente Galaxy Watch 4 și căștile Galaxy Buds 2.

Evan Blass (@evleaks) a prezentat pe Twitter imagini care prezintă prețurile Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

Se pare că Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea un preț de pornire de 1.099 euro (256 GB), în timp ce varianta sa de stocare de 512 GB ar putea costa 1.149 euro. Galaxy Z Fold 3 ar putea veni cu un preț de 1.899 euro, iar varianta sa de stocare de vârf ar putea costa 1.999 euro.

Dacă aceste informații sunt corecte, Galaxy Z Flip 3 va avea un preț cu 350 euro mai mic decât predecesorul său.

Galaxy Z Fold 3, pe de altă parte, ar putea costa cu  100 mai puțin decât Galaxy Z Fold 2 .

Mai mult, se așteaptă ca firma sud-coreeană să vină cu câteva oferte excelente de precomandă și buyback pentru viitoarele sale smartphone-uri pliabile.

Rezistele la apă, nu și la praf

Galaxy Z Flip 3 va avea o carcasă mai solidă și un afișaj pliabil mai durabil. De asemenea, va avea un ecran de acoperire mai mare, un procesor mai rapid, software de ultimă generație și viteze de încărcare mai mari.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Fold 3 va fi mai subțire, va veni cu un procesor mai rapid, o cameră selfie sub afișaj, camere îmbunătățite și compatibilitate S Pen .

Max Weinbach afirmă că Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 vor avea un rating IPX8. Dacă aceste informații sunt adevărate, smartphone-urile pliabile de la Samsung ar putea rămâne protejate chiar și atunci când sunt scufundate în apă (până la 1,5 m timp de 30 de minute). Este similar cu ratingul IP al smartphone-urilor Galaxy S21 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra .

Totuși, smartphone-urile pliabile nu vor fi rezistente la praf, ceea ce este de înțeles, având în vedere piesele mobile din balama.

Cu toate că Samsung a dezvoltat un mecanism asemănător unei perii care elimină particulele de praf din zona balamalelor, se pare că nu este suficient pentru a obține un grad de protecție suficient la praf.

Ce știm sigur este că noile telefoane vor fi mai subțiri, mai compacte și mai durabile. În afară de caracteristicile IP, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 au, de asemenea, o protecție a ecranului UTG (Ultra Thin Glass) mai durabilă și un spațiu mai mic între cele două părți atunci când sunt pliate.

Samsung Galaxy Z Fold3 va fi ceva mai subțire decât seria anterioară, cu o grosime de numai 6,4 mm când telefonul este deschis.

Galaxy Z Fold3 5G va avea 128.1 x 158.2 x 6.4 mm când este închis, păstrând astfel forma ergonomică adusă de generația anterioară.

 

Noi imagini cu prototipul Samsung Galaxy Watch4