Laptopul de gaming Asus ROG Zephyrus G14, disponibil în România

Data: 3/01/2021 | Autor: .

ELKO Romania anunță disponibilitatea în România a noului laptop de gaming cu diagonală a ecranului de 14” – Asus ROG Zephyrus G14. Pretul este pe măsura tehnologiei. Aflați detalii de AICI.

Datorită formatului compact, cu o grosime de nici 2cm și o greutate ce pleacă, în funcție de configurație, de la 1.6kg, Asus ROG Zephyrus G14 poate trece cu ușurință drept un laptop de business, care asigură portabilitatea și mobilitatea specifice acestui segment.

Acestor caracteristici li se adaugă o baterie Li-Ion cu 4 celule de 76Wh, care poate susține activitatea de birou pe durata unei întregi zile de muncă, dar și un buton de pornire/oprire cu senzor de amprentă integrat. În ciuda acestor calități de ultra-portabil veritabil, modelul este echipat cu procesoare AMD Ryzen din seria 4000, soluții grafice până la NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16GB și SSD M.2 NVMe PCI-Express 3.0 cu capacitatea de până la 1TB.

Cel mai puternic laptop de 14” de pe piață

Toate acestea îl transformă în cel mai puternic laptop de 14” de pe piață, oferind astfel utilizatorilor cea mai bună experiență mobilă de gaming. Configurația hardware puternică este acompaniată de un sistem de răcire pe măsură, care îi permite să funcționeze în condiții optime, indiferent de scenariul de utilizare. Acesta este alcătuit din 4 radiatoare cu un total de 209 lamele, 5 heatpipe-uri și 2 ventilatoare de 12V cu câte 81 de pale fiecare și funcție de auto-curățare. Întregul ansamblu este responsabil de preluarea eficientă și evacuarea rapidă a căldurii produse de procesor, chip-ul grafic și etajul de alimentare.

Steam prezintă lista celor mai populare jocuri din 2020

Ecranul FHD sau WQHD, cu rată de reîmprospătare de 60 sau 120Hz, validat Pantone, asigură o acoperire de 100% a spectrului sRGB, ceea ce îl face potrivit atât pentru redarea celor mai noi jocuri de acțiune, cât și pentru crearea de conținut.

Capabilitatea de a reda în condiții foarte bune conținut diversificat este asigurată și de sistemul audio, format din 4 difuzoare: 2 tweetere orientate către utilizator, pentru perceperea perfectă a frecvențelor înalte și 2 woofere orientate în jos, pentru redarea cât mai profundă a frecvențelor joase.

Sunet cu Dolby Atmos

Pentru putere optimă, a fost implementată tehnologia de amplificare Smart Amp, iar pentru claritate acustică sunt folosiți algoritmii Dolby Atmos. În ciuda dimensiunilor reduse ale laptopului, tastatura asigură confortul maxim, adoptând un design inspirat din zona de sisteme dekstop, cu taste direcționale ușor separate de restul tastelor și tastă Space cu dimensiuni mărite pentru o reperare tactilă rapidă, cursă de acționare de numai ½ din cursa totală și tehnologie N-Key Rollover.

Eclipse Gray și Moonlight White

Designul și construcția au beneficiat și ele de o atenție specială, astfel că Asus ROG Zephyrus G14 este disponibil în două variante – Eclipse Gray și Moonlight White. În ambele cazuri, rigiditatea superioară a carcasei este asigurată de o structură internă de tip fagure, care elimină flexibilitatea nedorită a carcasei, simultan cu menținerea greutății sistemului la un nivel cât mai redus.

Palm rest-ul, confecționat dintr-un aliaj magneziu-aluminiu, a fost finisat în așa fel încât amprentele lăsate de utilizator după folosire să nu fie vizibile. Iar pentru personalizare, sunt disponibile configurații cu AniMe Matrix – o tehnologie revoluționară care presupune încorporarea a nu mai puțin de 1215 LED-uri miniaturizate în capacul metalic al laptopului, prevăzut, la rândul lui, cu 6536 perforații obținute printr-un proces CNC. Această matrice LED astfel obținută poate fi programată de utilizator după bunul plac, pentru a reda, printre altele, elemente grafice sincronizate cu muzica ascultată, animații GIF sau logouri animate.

Acest model de laptop de gaming poate fi comandat prin partenerii ELKO, fiind disponibil din luna ianuarie.

Unboxing Microsoft Surface Pro 7. Tabletă și laptop în același timp, cu Windows 10

„The First Look 2021”. Samsung anunță o nouă tehnologie TV