Steam prezintă lista celor mai populare jocuri din 2020

Steam a lansat lista celor mai importante 100 de jocuri din 2020. În topul platformei de streaming de gaming s-au clasat Cyberpunk 2077 , Among Us și Phasmophobia. Lista completă o puteți vedea pe acest LINK.

Topul Steam 2020 include mai multe categorii, inclusiv New Release, Early Access Grads și Best of VR, iar jocurile cele mai accesate au primit distincții de platină, aur, argint și bronz.

Pe primele locuri în clasamentele Steam se regăsesc jocuri precum Tom Clancy’s Rainbow Six Seige , Dota 2  și Player Unknown’s Battlegrounds – dar și unele titluri mai noi.

Printre acestea se află Fall Guys și Phasmophobia, dar și Cyberpunk 2077, joc care a creat multiple controverse din cauza erorilor de programare. Cu toate bug-urile sale, jocul a spulberat record după record pe platforma Steam.

În categoria Best of VR se află inclusiv câteva titluri clasice precum Superhot și Skyrim VR , dar și jocuri precum Half-Life: Alyx .

Printre cele mai jucate game-uri cu controllere se află Hades , Dark Souls III  și Fifa 21.

Pe lista jocurilor premiate se mai află jocuri vechi doar foarte bune precum Team Fortress 2, Left 4 Dead 2, dar și jocuri noi precum Football Manager 2021 și Doom Eternal .

KFConsole. Primele imagini cu inedita consolă de jocuri KFC

Google anunță cele mai bune aplicații, jocuri, filme și cărți din 2020