IKEA Home Smart. Vom aprinde becurile inteligente cu vocea

Data: 26/05/2017 | Autor: .

IKEA Home Smart. Vom aprinde becurile inteligente cu vocea

IKEA Home Smart devine tot mai inteligent. Producătorul suedez a anunţat că, începând din această vară, becurile inteligente TRÅDFRI vor include şi funcţia de comandă vocală. Altfel spus, vom putea cere acestora să se aprindă, să se stingă şi să îşi schimbe culoarea, relatează GadgetReport.ro

Funcţia de comandă vocală pentru IKEA Home Smart va fi posibilă prin conectarea produselor la aplicaţiile Alexa, Siri şi Google Assistant, afirmă Engadget.

Becurile LED din gama IKEA TRÅDFRI, prezentate într-un review video de GadgetReport.ro, va ofera posibilitatea de a seta luminizitatea dupa preferinte. Mai calda, mai rece, mai puternica sau mai discreta, in functie de momentul zilei, de locul in care le montati si de dorintele voastre.

IKEA Home Smart. IKEA TRÅDFRI

IKEA TRÅDFRI

Becurile E27 au 12 W, fiind clasificate in clasa energetica A+, sunt construite din materiale de calitate si ofera pana la 25.000 de ore de functionare.

Becurile de 980 lumeni, testate de GadgetReport.ro, se vand separat, la pretul de 89.90 lei, sau impreuna cu o telecomanda, la pretul de 110 lei. Primul il gasiti AICI, iar pachetul cu telecomanda AICI.

Iar daca achizitionati si modemul special care permite controlul becurilor prin smartphone, cu o aplicatie speciala, veti mai plati inca 130 lei. Gadgetul il gasiti AICI.

Ideea e ca, odata montate, puteti aprinde și stinge becurile din toată casa de la distanță și printr-o simplă apăsare a telecomenzii si puteti, totodată, trece ușor de la lumina caldă la lumina rece.

Față de telecomandă, aplicația de telefon va permite să alegeti ce becuri doriti să aprindeti sau să stingeti, separat sau simultan. De asemenea, puteti controla intensitatea fiecăruia, în funcție de nevoile pe care le ai în acel moment.

Becurile IKEA TRÅDFRI, telecomanda si modemul, se instaleaza foarte usor. Odată înfiletate becurile și bateria conectată la telecomandă, becurile trebuie sincronizate cu telecomanda. Cu becurile TRÅDFRI pornite, ține apăsat butonul telecomenzii timp de 10 secunde la o distanță de 5 centimetri de fiecare bec.

Vedeti un tutorial video dedicat produselor din gama IKEA Home Smart  in clipul video de mai jos.