Ikea Ladda & Tjugo. Acumulatori puternici și un încărcător la un preț foarte bun

Data: 9/03/2020 | Autor: .

Ikea Ladda & Tjugo. Acumulatori puternici și un încărcător la un preț foarte bun

Dacă te-ai săturat să tot cumperi baterii AA & AAA pentru gadgeturile tale, am descoperit la IKEA o soluție cu un raport preț calitate foarte bun. Este vorba de acumulatorii NiMH LADDA de 2450 mAh și încărcătorul Tjugo, unul dintre puținele dispozitive de acest tip de pe piață care este capabil să încarce simultan 8 acumulatori, atât AA cât și AAA, relatează GadgetReport.ro

Încărcătorul TJUGO costă 69,90 lei și, la acest preț, este o opțiune foarte bună. Are o construcție solidă, din plastic dur, este prevăzut cu un capac de protecție și este capabil să încarce simultan până la 8 acumulatori.

Ne-a plăcut faptul că dincolo de LED-ul care îți arată stadiul încărcării, atunci când acumulatorii sunt complet încărcați, TJUGO trece în modul de veghe şi poţi lăsa bateriile în încărcător daca nu le foloseşti imediat.

La pachet cu acest încărcător am cumpărat două perechi de acumulatori Ikea Ladda, de 2450 mAh.  Ne-au plăcut pentru că au o construcție solidă și promit o durată de viață de aproximativ 5 ani, timp în care pot fi reîncărcați de aproximativ 500 de ori.

Prețul a fost un argument substanțial. Acumulatorii AA au costat numai 34,90 lei. Îi găsiți pe acest LINK.

Dacă vă trebuie acumulatori subțiri, AAA, găsiți o variantă similară la prețul de 29,90 lei, pe acest link. Au o capacitate însă mai mică,de 900 mAh., suficientă, totuși, pentru orice tip de gadgeturi care au nevoie de baterii.

Pe ansamblu, cu 130 de lei, am rezolvat problema bateriilor pentru o mare parte din gadgeturile din redacție.

Detalii despre produse aflați din unboxing-ul video de pe GadgetReportTV.

Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de Youtube, acolo unde veți găsi cele mai interesante știri din lumea tehnologiei.