IKEA – Let’s Relax. Parodia devenită virală pe internet

Data: 2/08/2016 | Autor: .

IKEA - Let's RelaxIKEA a lansat pe youtube un clip video în care parodiaza, cu un umor fin, moda fotografiilor cu mancare care a cuprins internetul. „ IKEA – Let’s Relax “ a adunat peste jumatate de milion de vizualizari in 24 de ore de la lansarea pe Youtube.

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology, expertii spun că dacă obişnuieşti să fotografiezi mâncarea şi împărtăşeşti momentele cu prietenii de pe Instagram, ai şanse mult mai mari să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi să te bucuri de situaţiile pozitive.

Acest lucru se întâmplă pentru că atunci când fotografiezi preparatul, te concentrezi mult mai mult pe ce faci şi pe lucrurile care te fac fericit pe moment, lucru ce măreşte şansele să apreciezi ceea ce ai.

Studiul arată că, dacă te opreşti din mâncat pentru a fotografia mâncarea, vei deveni mai captivat de experienţă şi te vei relaxa extraordinar de bine.

În plus, reacţiile pe care le au prietenii din mediul virtual cu privire la momentul imortalizat de tine te determină să menţii starea de bine şi să consideri în continuare că ceea ce faci este bine şi frumos.

Vedeţi clipul video IKEA – Let’s Relax pe GadgetReport.ro