Intel Compute Stick. Cum să ai Windows 10 pe orice televizor

Data: 31/03/2020 | Autor: .

Intel Compute Stick. Cum să ai Windows 10 pe orice televizor

Într-o perioadă în care suntem nevoiți să lucrăm de acasă, ca urmare a pandemiei de coronavirus, dacă n-ai destule laptopuri pentru toată familia sau un monitor cu o diagonală mare sau televizor smart, pe care să vezi așa cum trebuie mailurile, programele, filmele și seriale de pe Netflix și HBO Go, o soluție optimă o reprezintă Intel Compute Stick, cel mai mic computer din lume, un gadget care transformă practic orice televizor într-un computer dotat pentru job și distracție, relatează GadgetReport.ro

Intel Compute Stick este un gadget cât un stick de memorie, pe care îl conectaţi la o mufă HDMI şi care că aduce experienţa Windows 10 pe televizor sau monitor.

Veţi putea face, astfel, să navigaţi pe internet, să vedeţi filme, să editaţi texte şi Xcel-uri, să vă jucaţi şi să staţi pe chat. Experienţa Intel Compute Stick este una ireproşabilă, hardware-ul descurcându-se excelent, fără întreruperi.

Preţul gadgetului este de numai 699 lei, astfel că, la acest preţ, veţi avea, practic, un nou PC, cu Windows 10 licenţiat, pe care să-l puteţi lua cu voi inclusiv în vacanţe.

Intel Compute Stick este un produs optim din toate punctele de vedere, oferind un procesor quad-core Intel® Atom™ x5-Z8300 pana la 1.84GHz, 2 GB de RAM şi două mufe USB, un USB 2.0 şi un USB 3.0.

Cu placa de reţea wireless încorporată veţi beneficia de internet la viteze gigabyte, cu ajutorul modulului WI-Fi 802.11 b/g/n/ac.

 

Stick-ul este mic, se conectează la absolut orice televizor, inclusiv cele din hoteluri, şi vă mai trebuie doar un mouse şi o tastatură. Puteţi folosi inclusiv aplicaţia pentru telefon Intel, care vă transformă telefonul sau tableta în tastatură şi mouse virtual pentru Intel Compute Stick.

Spaţiul de stocare, de 32 GB, poate fi extins cu încă 128 GB printr-un card SD sau puteţi să puneţi încă un stick de până la 256 GB pe una dintre mufele HDMI.

În plus, stickul vă permite să îl conectaţi la orice periferice, de la controlere de Xbox la mousi şi alte dispozitive, telefoane, tablete, ceasuri smart etc., prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.0.

Din testele făcute de GadgetReport.ro, Intel Compute Stick se comportă ireproşabil pentru preţul cerut, dovadă testul video de mai jos în care veţi vedea cât de simplu şi natural poţi să îl foloseşti.

Gadgetul reprezintă o soluţie excelentă dacă vă doriţi să vă transformaţi televizorul într-unul SMART, fără să daţi mii de lei pe un smart TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.