iOS 9.3. Ce noutăţi aduce noul sistem de operare

Data: 22/03/2016 | Autor: .

iOS 9.3. Ce noutăţi aduce noul sistem de operare

 

iOS 9.3 vine cu câteva funcţii noi şi cu o îmbunătăţire generală a performanţei şi consumului de energie.

În cadrul evenimentului în care a lansat noul smartphone iPhone SE, Apple a prezentat şi o nouă versiune pentru sistemul său de operare.

Noul update aduce, în primul rând, câteva patch-uri pentru bug-uri şi vulnerabilităţi, alături de câteva funcţii utile, precum Night Shift, care ajustează culorile telefonului seara, pentru a nu deranja ochii. Cu alte cuvinte, mai taie din albastrul puternic şi insistă pe galben, culoare care linişteşte şi relaxează.

Noul iOS 9.3 aduce şi o nouă aplicaţie Notes, parolată prin Touch ID şi care sortează însemnările în funcţie de dată şi criteriile alfabetice. Se doreşte, astfel, ca utilizatorii să fie încurajaţi să folosească mai mult telefonul pe post de notes, în landscape, relatează GadgetReport.ro

Şi aplicaţia News a primit noi algoritmi, care aduc un plus de viteză în actualizarea informaţiilor şi vizionarea acestora.

Noul update oferă, de asemenea, o nouă interfață pentru multitasking și suport tastaturi Bluetooth, alături de posibilitatea de a utiliza mai multe aplicaţii de sănătate în corelaţie cu Health. De asemenea, iOS 9.3 permite asocierea mai multor Apple Watch-uri la un singur iPhone.

Noul update pentru iOS mai aduce, de asemenea, un număr mare de îmbunătățiri pentru aplicațiile Weather, Settings, Compass, Stocks și Store.

Noua actualizare pentru sistemul de operare poate fi descărcată oficial.