iPad Pro trece la nivelul HDR. Cele mai spectaculoase tablete lansate de Apple

Data: 6/06/2017 | Autor: .

iPad Pro trece la nivelul HDR. Cele mai spectaculoase tablete lansate de Apple

iPad Pro de 10,5 inchi şi de 12,9 inchi. Sunt cele mai spectaculoase tablete lansate vreodată de Apple.  Prezentate cu ocazia evenimentului WWDC organizat luni în San Jose, California, gadgeturile sunt promovate drept mini computerele ideale pentru o experienţă portabilă optimă şi performantă.  Tabletele vor ajunge în magazine luna viitoare, la preţuri cuprinse între 649 şi 929 dolari, relatează GadgetReport.ro

Principala noutate adusă de noile tablete o reprezintă ecranul True Tone, mai luminos şi cu un contrast mai bun, graţie noii tehnologii ProMotion, care îmbunătăţeşte performanţa vizuală. Rata de refresh, de exemplu, a fost dublată la 120 Hz, iar nivelul de luminozitate a fost crescut la 600 nits, cu suport video HDR. Animatiile de pe ecran vor fi redate, astfel, mai fluid si fara intreruperi.

În plus, noul iPad Pro de 10,5 inchi are un ecran cu 20% mai mare, în condiţiile în care Apple a reuşit să reducă marginea tabletei cu 40%.

Cele două noi tablete iPad Pro se conectează la tastaturile Smart Keyboard (disponibile acum în 30 de noi limbi străine) şi se transformă, astfel, în mini-laptopuri. În plus,iPad Pro 10.5 inch ofera raportul perfect pentru a afisa o tastatura virtuala pentru iOS.

 

Noile iPad Pro rulează iOS 11

Tabletele includ noile procesoare A10X Fusion, cu şase nuclee, o performanţă grafică îmbunătăţită cu 40%, şi sistemul de operare iOS 11, care permite o experienţă software similară cu cea de pe Macbook.

Tabletele pot fi controlate şi cu noul Apple Pencil, dispozitiv care oferă o latenţă de numai 20 milisecunde.

iPad Pro, autonomie de 10 ore

La capitolul autonomie, noile tablete iPad Pro promit o experienţă continuă de 10 ore.

iPad Pro de 10,5 inchi va fi disponibilă, în SUA, la preţul de 649 dolari, cu spaţiu de stocare de 64GB şi Wi-Fi. Varianta cu conectivitate mobilă costă 779 dolari. iPad Pro de 12,9 inchi costă 799 dolari (64GB/Wi-Fi) respectiv 929 dolari (64GB/4G).

Apple urmează să lanseze şi versiuni de 256GB şi 512GB, în culorile silver, space gray, gold şi rose gold.

Mai multe detalii aflati de pe site-ul Apple.